За Нас

Промостил Дооел Скопје повеќе од 10 години фокусирани на квалитет и услуги за постојан раст. Како официјални увозници на високо-квалитетните италијански брендови caffe Bristot (http://caffebristot.mk/) и caffe Deorsola и со повеќе годишно успешно професионално искуство во промовирање, рекламирање и претставување на нашите брендовите на македонскиот пазар ја проширивме нашата успешна приказна во областа на промотивните материјали.

Широкиот спектар на промотивни материјали, промовирањето на брендови и идеи, уникатни подароци и брендирање со најразлични технологии за печатење се нашите вредности и претставуваат темел на правилата во работењето на нашата компанија. Ние сме партнер на нашите клиенти кои професионално ги насочуваме да го направат вистинскиот избор на производот што најдобро одговара за успешно претставување на нивната компанија или кампања.

Мисија и Визија

Правиме се за да бидеме во фокусот на клиентот и нашите промотивни материјали со креативен дизајн преку високо-квалитетно печатење да бидат достапни по одлична цена. Правиме исклучителни напори нашата услуга да има постојано подобрување.

Филозофија

Нашата цел е да бидеме препознатливи со нудење на совршено квалитетни производи и услуги, како и посветување внимание на разновидните потреби на космополитскиот потрошувач. Интегритетот, чесноста и транспарентноста се наоѓаат во срцето на нашиот бизнис, тие се вредности кои овозможија да се остварат соништата на нашите клиенти.

Закажи состанок

+389 2 3130 602

+389 70 204 940